Sunday, November 28, 2010

Pazar Keyfi

Dün akşam moralimizin çok bozuk olduğunu gören ablam atladı geldi, canım benim, her ihtiyacımda yanımda onsuz bir hayat düşünemiyorum.Büyük yeğenimle ilk yatılı misafirimiz oldular yeni evimizde. Sohbet muhabbet derken ilk defa saat 1  e kadar oturmuşum uzun süredir.

Sabah güzel bir kahvaltının ardından beyleri evde bırakıp ablamla modokoya gittik. Geçen gidişimizde beğendiğim bir kaç modeli gösterip fikrini almak istedim. Sonra Ege ile kesin kararımızı verip aralık ilk hafta siparişimizi veririz diye planlamıştık.

Favori modellerimi gösterdim tek tek son bir mağaza kalmıştı gel bak burada da bir model var ama biraz daha pahalı diyip mağazaya doğru ilerlerken bitişiğinde başka bir vitrin gözüme ilişti- (adresi  burada),  ne değişik modeller var derken kendimizi içeride bulduk, yarım saat sonra işte buuu diyebildiğim bir modelin başında oda planını yapıyorduk.. O sırada Ege aradı ne yapıyorsunz diye ses tonumdan ne kadar beğendiğimi anlamış olacak ki atlayıp geliyorum bekleyin dedi. Sıkı bir pazarlıktan sonra sözleşmeyi yapmış ödemeyi vermiştik bile. Apar topar oldu ama o kadar çok içime sindi ki. Bütçe olarak düşündüğümüz tutarın biraz üstünde bir tutar ödedik  ama bir kez olacak dedik. 6 Hafta sonra teslim edilecek 1 ay da havalanması gerekiyormuş ancak yetişecek doğum zamanına umarım .

Canım Pıtırcığım ; annen ve babanın zevkini sende beğenirsin umarım, şimdiki kızlar pembe takıntılı çok süslü, biz senin için çok spor, pembesi hiç olmayan enerji dolu uyumlu bir oda yaratmaya çalışıyoruz. Umarım hep birlikte çok güzel zamanlar yaşayacağız birtanem odanda. Sağlıkla gel olur mu ? Seni sabırsızlıkla ve çok büyük bir heyecanla bekliyoruz meleğim.

No comments:

Post a Comment